DERSUT KÁVÉ BLOG
Az otthoni kávé fogyasztásban a kapszulás kávéfőzők gyors előretörése ellenére a klasszikus kotyogós kávéfőzők még mindig jelentős számban megtalálhatók a háztartásokban, mivel olcsók, egyszerűek és kedvező áron lehet egy erős kávét készíteni velük.
A tiramisu a legismertebb olasz desszertek egyike, ha nem a legismertebb közülük, anelyért rengetegen rajonganak világszerte. A klasszikus változata (rétegzett babapiskóta) mellett pohárdesszert változatban is népszerű, mi pedig most bemutatjuk a tekercs verzióját, ami egy igazán izgalmas és finom desszert sokféle alkalomra.
Lássuk tehát, hogyan készítsünk el a tökéletes tiramisu tekercset!
Azoknak, akik szeretik a csipetnyi extravaganciát, akár a konyhában is. Azoknak, akik szeretnének meglepetést okozni, anélkül, hogy túlbonyolítanák a dolgokat. Azoknak, akiknek kevés az idejük, de nem akarják nélkülözni a kifinomult ízeket. Számukra a kurkumás kávés rizottó sült lazaccal egy ideális étel lehet.
A tökéletes eszpresszó kávé kémiából, a természetből és a megfelelő technikából álló varázslat, amely a kiváló ízű kávé koncentrátumát hozza létre a csészében.
Minden igazi kávébarát számára a ristretto és az eszpresszó a kávézás kvintesszenciája, amelyeknek elkészítése igazi művészet. Készen állsz arra, hogy megismerd az összes titkot az igazán minőségi kávé elkészítéséhez és minden egyes korty élvezetének fokozásához?
A „kézműves” kávé készítési módszer az odafigyelésnek, a hagyomány tiszteletnek és a szakértelemnek köszönhetően valóban egy egészen más minőségi színvonalat jelent.